Gratis intake

Weet je (nog) niet zo goed wat op dit moment bij je past? Een Yoga groepsles,  Meditaite of een individueel (Adem)traject? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en gratis intake. Op die manier kunnen we met elkaar kennismaken onder het genot van een kopje thee. Je kunt de ruimte zien en ervaren én ik kan je advies op maat geven. Dus...aarzel niet en kom langs!

Meditatie

Meditatie maakt je bewust van jezelf. Welke gedachten er door je heen gaan, hoe je je fysiek voelt en welke emoties in je omgaan. Vaak wordt gedacht dat je perfect moet kunnen zitten in de lotushouding om te kunnen mediteren. Dit is echt niet het geval. Als je rechtop zit, met je rug vrij van een leuning, kun je overal en op elk moment je meditatie beoefenen. Bovendien is uit talloze onderzoeken gebleken dat het veel effectiever is om 2 minuten te mediteren en meerdere keren per dag dan een half uur in één keer.

Losse les meditatie

Misschien heb je nog nooit "stil" gezeten en weet je niet goed wat je moet "doen" als we het hebben over meditatie. Door eens een les van een uur te volgen, leer je de basisbeginselen en kun je daarna al zelf aan de slag om je meditatie te beoefenen!

Adem meditatie 

Wanneer de adem volledig vrij door het hele lichaam stroomt, heffen blokkades zich op, ervaren we meer ruimte en geeft dit een gevoel van ruimte en vrijheid. De stilte in meditatie ondersteunt dit proces. Hoe vaker jij oefent, hoe verfijnder je bewustzijn wordt en hoe ruimer jij gaat ademen. Ik ga dieper in op de 5 ademgebieden (5 Vayu’s) en die kun je vervolgens in stilte onderzoeken. Daar begeleid ik je natuurlijk stap voor stap bij,

Hereweg 40

9651 AK Meeden

info@yogacircle.nl

06-51756705

©2019 Yoga Circle