Over mij

Enthousiast, betrokken en met een passie voor adem en yoga. Dit zijn enkele begrippen die mij typeren. Voordat ik startte als yoga- en ademdocent had ik nauwelijks een beeld van yoga. In 2004 kreeg ik een ongeluk, waardoor ik in een rolstoel belandde. Mijn leven leek stil te staan en mijn baan als leerkracht basisonderwijs kon ik niet meer uitvoeren. Ook aan de gym- en danslessen die ik gaf bij een vereniging kwam een einde. Nadat ik meerdere yogalessen per week volgde en me meer bewust werd van mijn lichaam, (vooral) adem, en gedachtenpatronen, trad het herstel in. Daarna besloot ik het roer om te gooien. Ik volgde een yogastudie in Nederland én reisde naar India af voor een docenten trainingsprogramma. Momenteel volg ik de  specialisaties: Adem & Ademtherapie & Ayurvedische Massage bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven.

Kom je eens langs?

Ook al heb je nog nooit aan yoga gedaan, of "iets met adem", je bent van harte welkom om eens langs te komen en een kopje thee te drinken en de ruimte te bekijken!

Adem is mijn passie!

Als coach/trainer/docent ben ik iemand die vanuit mijn passie, de adem, op verschillende manieren deze passie wil overbrengen aan anderen. Ik doe dat op een enthousiaste, bevlogen en heldere manier. Ik sta voor kwaliteit en het duidelijk overbrengen van kennis en vertalen van gevoelens. Voor mij is het elke keer weer een dankbare taak en een groot plezier dat leerlingen en cursisten op talloze vlakken verbetering van kwaliteit van leven ervaren.

Wil jij ervaren of yoga iets is voor jou? Of wil je eens rustig kijken welke mogelijkheden Mindfulness of Adembegeleiding jou kunnen bieden? Ik maak graag kennis met je in een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek!

Rust & Ruimte

In 2012 ben ik een yogapraktijk aan huis in Den Haag (Ypenburg) gestart. Daarnaast gaf ik ook meditatie, individuele Ademtrainingen-en Mindfulnesstrainingen. Na de komst van ons zoontje Marijn besloten we om weer terug naar het noorden te gaan. De afgelopen jaren zijn we in Meeden gaan wonen,  waar we een mooi yogacentrum hebben gebouwd. Hier kun je volledig tot rust komen. Bovendienen krijg je veel persoonlijke aandacht en is er ruimte voor jouw beleving en inbreng. Je krijgt les in kleine groepen.

Natasja geeft yogalessen die je fysiek en mentaal weer in balans brengen. De lessen gekenmerkt door een gedegen kennis van Hatha Yoga filosofieën en geven meer innerlijke rust en leiden tot meditatie.

Suky, 35 jaar

Sinds ik de Ademcaching bij Yoga Circle gevolgd heb, ben ik mij rustiger, fitter en stabieler gaan voelen. Ik doe iedere dag een paar oefeningen. Het is absoluut een aanrader voor jong én oud!

Aart, 78 jaar

Natasja, hartelijk bedankt voor de rust die ik door deze Mindfulnesstraining terug in mijn hoofd heb! Ik heb de focus weer meer naar mezelf en ben me bewuster van wat er zich ‘nu’ in mij afspeelt.

Lauren, 25 jaar

Hereweg 40

9651 AK Meeden

info@yogacircle.nl

06-51756705

©2019 Yoga Circle